Kom jij bloggen op C4B?

 

Ben jij een professional, ondernemer en/of een kei in je vakgebied ? Zo ja dan willen we je graag uitnodigen om te bloggen voor onze community. Je kunt dit eenmalig doen als gastblogger, maar ook als vaste blogger.

Waarom bloggen voor community4business.com ?

logotransperant2

Community4business is een  nieuwe community die zorg draagt voor een veilige betrouwbare omgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kennisvergroting en betrouwbare hulp.

Wij bieden hiervoor alle beschikbare tools zoals een online e-learning platform , fora, videochat, blogs , en nog veel meer.

C4B begint zich steeds meer te ontwikkelen tot een groot professioneel online Businessnetwerk voor ondernemers in Nederland. Door bij C4B te bloggen  zet je jezelf , je bedrijf en je vakmanschap op de juiste manier online.

Het schrijven van een (gast)blog voor een andere website is een fantastische manier om naamsbekendheid te krijgen en jezelf op een online podium neer te zetten en duizenden lezers te bereiken.
Onder elke blog staat een korte biografie van de auteur alle contactgegevens en link naar je C4B profiel en andere socialmediakanalen (indien gewenst).

Wij tweeten alle blogs meerdere keren via ons Twitteraccount (naar  +- 50.000 volgers) en delen de content via onze andere social media. Je blog komt meestal in onze maandelijkse nieuwsbrief te staan.

Lijkt het jou leuk om eens te bloggen over je professionaliteit en over ondernemerszaken?

Stuur een e-mail naar info@community4business.com en vermeld  duidelijk welk(e) onderwerp(en) je in gedachten hebt. Het liefst zo concreet mogelijk.

Lees ook nog even onze voorwaarden hieronder.

Voorwaarden, Uitleg en Richtlijnen

Zelf promotie, persberichten en linkbuilding zijn niet toegestaan. We zijn op zoek naar goede content. Een goede praktijkcase is natuurlijk wel toegestaan. Twijfel je, of heb je andere vragen dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@community4business.com

De geschreven content is en blijft altijd van jezelf.

Als je schrijft voor onze site heb je een profiel en ga je ook akkoord met onze algemene voorwaarden. De blogs zijn jouw eigendom , maar je geeft ons wel toestemming jouw content op een zorgvuldige manier te gebruiken in onze mediakanalen i.e. Twitter , Facebook,Nieuwsbrieven.

Hoe vaak je wilt bloggen is aan jezelf. Sommige mensen plaatsen elke week een blog, sommige elke maand.

Door de nieuwe richtlijnen van google die er binnenkort aan gaan komen zijn wij genoodzaakt om nog strenger te gaan worden in wie wij wel of niet toelaten als gastblogger.

Een blog moet er mooi en verzorgt uit zien en we verwachten dat deze minimaal bestaat uit 1000 woorden.

gastblog11

Lees dit artikel even door over de stand van zaken in de wereld wat betreft bloggen:

Why You Should Stop Writing Blog Posts (and What to Do Instead)

We accepteren bij voorkeur unieke content die bij de onderwerpen op onze site passen.

Dit omdat unieke en originele content en kennis voor zowel de blogger, de lezer en voor ons meer voordeel oplevert. Herschrijven (zie punt hieronder) mag natuurlijk wel. Publiceren op je eigen site is natuurlijk geen probleem. Na publicatie op community4business.com kun je de blog ook op andere sites online zetten.

Tips

Hieronder staan aantal tips die je wellicht kunt gebruiken bij het schrijven van (nog) betere blogs.

De beste blogtips: voor bloggers, door bloggers

Alles wat je weten moet voor de creatie van een succesvol blog.

20 tips voor beter bloggen

Blog starten? Tips voor bloggers

Community4businessKom jij bloggen op C4B?

Comments 7

 1. jortt.nl

  Hallo, ik wil wel bloggen voor C4B. Voorheen regelmatig gedaan voor Baaz en WMP. Expertise in Startups, Lean StartUp, Agile, Marketing en Sales.

 2. Floor May

  Geachte redactie,

  Ik krijg een foutmelding als ik naar jullie probeer te mailen (zowel bij het redactie als info e-mailadres). De mails komen niet aan.

  Kan dat aan jullie server liggen?

  Vriendelijke groet,

  Floor

  1. Community4business Post
   Author
  1. Community4business Post
   Author
 3. Ruud

  Beste,

  Ik ben geinteresseerd om gastblog berichten te schrijven. Mijn expertise is het onderwerp Innovatie (in de breedste zin) en schrijf over verschillende facetten van dit onderwerp. Door wetenschappelijke artikelen te vertalen naar begrijpelijke taal en toe te passen op hedendaagse voorbeelden zijn dit vaak interessante artikelen.

  Laat het even weten via info@innovatie-site.nl

  Groet,

  Ruud

  1. Community4business Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − twee =