coaches


Drukwerk

Ik ben er voor:

# professionals die willen publiceren
# dienstverlenende zelfstandigen die zich beter willen profileren
# organisaties met plek voor
een interim communicatie-professional


Easy learning

Easy Learning

De naam zegt het eigenlijk al. Snel en eenvoudig leren.


 

 

 

 

 


wp944798b5_05_06

Trainingen en workshops voor zzp-ers en consultants.
Creëer meer opdrachten en tevreden klanten!

Sport, willen winnen en klaar staan voor anderen. Dat zijn de kernwaarden die mij omschrijven.
Het belangrijkste wat ik vind is doen wat je leuk vind, weten wat voor jou belangrijk is. Voor mij is dat golf, mensen verder helpen en een goede balans tussen werk en privé. Mijn gezin, bestaande uit vrouw en 2 dochters van 5 en 3 jaar, is het belangrijkste. Natuurlijk moet er ruimte zijn voor eigen ontwikkeling en het doen van leuke dingen. De golfsport is hierin voor mij het belangrijkste. Zowel zakelijk als voor het plezier. Andere zeggen dat ik aardig kan golfen.logo_veilig-doen

Zaken doen, veilig doen!

Algemene voorwaarden op maat voor freelancers, zzp’ers en mkb’ers.

Wij bieden u de beste manier om uw algemene voorwaarden op te stellen.


header

De Personeelszaak is een mobiele P&O service die bij jou op kantoor alle vragen over personeelszaken oplost. Wij hebben de expertise van werving tot ontslag en bieden praktische oplossingen.


Logo

XLFAC is gespecialiseerd in praktische maatwerkoplossingen voor uw automatiserings- vraagstukken. Gebruikersgemak, efficiënt werken en tijd/geld besparen zijn onze uitgangspunten.

Wij leveren applicaties en oplossingen op basis van o.a.;

  • Microsoft Access
  • Microsoft Excel
  • Microsoft Word
  • Microsoft Powerpoint
  • Microsoft Outlook
  • VBA (Visual Basic for Applications)
  • Visual Basic Script(VBScript)

5bc69986-07da-4821-b401-a6097a272cf2

Met ruim 15 jaar ervaring op zak ben ik in januari 2010 gestart met Hakze Verzekeringen. Hakze Verzekeringen staat voor persoonlijk, deskundig en eerlijk advies. U heeft 1 aanspreekpunt voor al uw vragen omtrent risico’s, verzekeren en persoonlijke financiën. Op deze website informeer ik u graag verder over interessante onderwerpen en nieuws op het gebied van risico’s, verzekeringen en persoonlijke financiën.

 


40d8a7c0456b27d77699dd50c0f4e74b

                                          Calimeroo

Wij ondersteunen professionals en bedrijven door (open source) software af te stemmen op hun wensen. Wij zijn actief in België en Nederland.


 logo_biglogoOI

Haal meer uit uw ondernemerstalent

Adviezen, coaching en trainingen voor starters, ondernemers en onderwijs, die het verschil maken? Ervaar nu zelf wat Het Ondernemers Instituut voor u kan betekenen.Mediation werkt… voor u en met één van onze mediators

 

U heeft ons gevonden! Wij van MediationWerkt zijn u graag van dienst. MediationWerkt is een netwerk van mediators, die zich inzetten om conflicten binnen bedrijven en tussen particulieren te helpen oplossen.


 

Welkom! Ik ben Miranda Janssen (1972), verandermanager en mediator.

Ik heb gestudeerd aan de HES Rotterdam (HEAO-Management, Economie & Recht) en heb aan de Hogeschool Leiden de opleiding Post HBO Mediation gevolgd.


kleisteennl

KLEISTEEN is één van de meest uitgebreide én voordeligste online boekhoudpakketten op de Nederlandse markt. En ook nog eens de eerste 2 maanden gratis. Zo heb je je eerste winst al geboekt.


talkendo

Talk&Do.TV is gespecialiseerd in video-interviews.

Onze kracht ligt in ondernemende videoproducties:

Video-interviews, Elevator Pitches, Evenementen

 


 

Beheer4Business is een Jong bedrijf met Jarenlange ervaring op gebied van Websites bouwen , Support leveren op Hardware en Software gebied. We ondersteunen u op het gebied van online ondernemen, synchronisatie tussen uw Pc,Laptop,Mobiele apparaten. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Met vriendelijke groet, Hans van der Leden Beheer4Business


ABNAMRO BANK , verzorgt voor ons alle voorkomende financiele zaken die bij het ondernemen ter sprake komen,

Your Business Banking van ABNAMRO verzorgt u ten Top.


DesignXclusief heeft een ruime ervaring met online ondernemen , we zijn al 20 jaar bezig met hardware,software, internet , websites bouwen, webshops, design. Voor ons staat de klant voorop, Als u tevreden bent dan pas zijn wij het ook. In de loop der tijd hebben we ons scala aan produkten uitgebreid , hieronder volgt een opsomming wat we kunnen leveren binnen ons solide netwerk :

CMS Websites (CMS: Content Management Systeem) Webshops (Van eenvoudig tot koppeling met leveranciers) Design (Huisstijl,Visitekaartjes,Logo,Nieuwsbrieven,etc) Beheer (Automatisch update,Content,Emailingen,etc) Hosting + Domeinaanvraag Mocht u iets anders willen stuur vrijblijvend een email.


Hostnet bestaat sinds 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en betrouwbaarste providers in Nederland. Diensten als domeinregistratie, e-mail, webhosting, virtual private server (VPS) en dedicated server worden aan zowel de zakelijke als de particuliere markt aangeboden.


 

 


Tot op heden heeft Softacolous 4 fantastische producten op de markt gezet die er voor zorgen dat de vervelende taken van de eindgebruikers vergemakkelt worden. (Cpanel). Alle producten zijn ontworpen om Admin en Enduser beheer zo eenvoudig mogelijk te maken.

We zijn trots om miljoenen gebruikers over de hele wereld gebruik van onze producten waaronder enkele van de grootste Web Hosts op de Planeet, zoals LiquidWeb, Siteground, Arvixe, UK2, BuycPanel en nog veel meer hebben.


Community4businesscoaches

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − zeven =