Het schrijven van artikelen als een betaalbare Internet Marketing Methode

Met een keyword suggestie tool kun je miljoenen zoekopdrachten doen om een bepaald zoekwoord te vinden. Wanneer je deze zoekwoorden in typt in de zoekmachines zullen de geïndexeerde websites met artikelen met deze zoekwoorden worden weergegeven. En dit zal op zijn beurd meer verkeer genereren voor websites met trefwoord-rijke artikelen. Ja, het toverwoord is artikelen schrijven.

Content is king

Je kan dat gewoon opnieuw blijven zeggen. En dat is ook meteen de reden waarom het schrijven van artikelen nog steeds een van de meest gebruikte internet marketing media is van vandaag. Internet surfers kunnen gewoon niet genoeg krijgen aan het skala van verschillende soorten informatie dat online wordt aangeboden . Het verstrekken van informatie door middel van artikelen is een trefzekere manier om targeted  traffic naar je website te krijgen.

Waarom is dit zo?

Hier zijn de voordelen die het schrijven van artikelen je Internet business kan geven.

 

artikelmarketing

1. Het is absoluut gratis

Te goed om waar te zijn? Niet. Oke, je moet betalen voor je Internet Service Provider. Dat is het. Alles wat je nodig hebt is alleen je gedachten, je computer en je handen. Als je deze zaken voormekaar hebt zal niets je ervan weerhouden om woorden te gaan typen om een artikel voor je website te voltooien. Op welk aspect van dit proces geef je geld uit? Misschien later wanneer je elektrarekening op de deurmat valt.

2. Je website zal in een korte tijd worden opgemerkt

Zordra je jou artikel naar de verschillende artikel directories hebt gestuurd zal je in no time verkeer genereren die je website bezoekt. Dat is als je niet vergeet om je bron of keywords te vermelden in je artikel. Of te wel zorg dat je jouw artikelen goed SEO optimaliseert. Weet je niet waar te beginnen neem dan is een kijkje op deze website van Yoast.

3. Zorg automatisch voor backlinks

Wanneer je jouw artikelen naar directories verstuurd zullen andere websites zeker gebruik maken van je artikelen. Met de auteursrecht voorwaarden van je artikelen zal de URL van je website nog steeds intact zijn en zal dat  direct meer verkeer naar je website geven.

4. Verbeter je reputatie

Als je als internet marketeer alleen maar je producten op je website vertoont zul je niet veel succespercentage scoren met de verkoop. Belangrijk is daarom dan ook de conversie wanneer je verkeer converteert naar verkoop. Je moet omdit te bereiken laten zien dat je goed geïnformeerd bent in je vakgebied. En wat is een betere manier om dit te tonen dan erover te schrijven in je artikelen, toch?

5. Tijd om aan de slag te gaan met het schrijven van jouw artikel

Gewoon je creatieve sappen laten stromen en noteer of toets je ideeën om snel je artikel te kunnen schrijven voor een momentum jumpstart. Met de hierboven genoemde starters tips is een writer’s block het laatste probleem waar je tegen aan zult lopen en zal je het met deze informatie makkelijk kunnen overwinnen.

 

2013-04-16-21-18-14

Auteur

Pedro Jose

DigitalNomad, Entrepreneur, WordPress Specialist, Blogger, Animator, Livestreamer (OBS), Marketeer

Branding Pakketten Inclusief Backlinks Van High PR 6+ Authority Sites

Please follow and like us:
Community4businessHet schrijven van artikelen als een betaalbare Internet Marketing Methode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 16 =