10 soorten artikelen die mensen graag delen

Het runnen van een winstgevend blog kan een uitdaging zijn als u niet het soort artikelen weet te vinden waar uw lezers voor warm lopen. Het geheim om een dagelijkse verkeersstroom naar uw website te krijgen is er voor te zorgen dat uw artikelen ook daadwerkelijk gelezen en gedeeld worden.

Hieronder staan 10 soorten artikelen die mensen graag delen:

newspaper-1431401_960_720
Artikelen over beroemdheden

Mensen houden ervan om artikelen over beroemdheden te delen. Zo zal een artikel over Kanye West die een dure auto koopt meer worden gedeeld dan een artikel over een gewoon mens die nauwelijks bekend is en dezelfde auto  gekocht heeft.

Nieuws-update over tragische gebeurtenis

Mensen houden ervan om updates van tragische gebeurtenissen te lezen zoals aanvallen van terroristen ‘in een winkelcentrum of een luchthaven en het is dan ook daarom dat deze artikelen massaal gedeeld worden.

Inspirerende verhalen

Lezers, vooral dames, hebben de neiging om verhalen die ze inspirerend vinden te delen. Dit is omdat ze hopen dat hun vrienden hetzelfde niveau van inspiratie zullen krijgen die ze zelf van het artikel kregen.

Artikelen over wereldleiders

Een artikel over een gerenommeerd wereldleider zal in het bijzonder meer worden gedeeld als het artikel illustreert hoe de leider moeilijke situaties overwon. Mensen zijn ook altijd erg geinteresseerd waar wereldleiders zich dagelijks zo al mee bezig houden.

Een oproep voor hulp artikelen

Een artikel over een persoon die behoefte heeft aan hulp worden onder veel mensen gedeeld. Dergelijke onderwerpen geven informatie over een persoon die dringend behoefte heeft aan hulp bijv. een nierdonatie of vragen om financiële steun.

Updates van een komiek

Comedians staan bekend dat zij informatie presenteren met lichtere voetnoot en daardoor mensen aan het lachen krijgen middels hun grappen. Over het algemeen zijn mensen waarvan bekend is dat hun artikelen grappig zijn een graag geziene gast op vooral socialmedia en worden daardoor gretig gedeeld.

unieke feiten

Mensen zullen artikelen over unieke feiten vaak delen. Dergelijke onderwerpen richten zich voornamelijk op belangrijke data uit de geschiedenis. Zo zal een artikel over landen die ooit de Olympische Spelen hebben gehost op grote schaal worden gedeeld.

wetenschappelijke bevindingen

Artikelen over wetenschappelijke bevindingen bieden normaal gesproken informatie die fascinerend is. Zo zal een wetenschappelijke bevinding over hoe u lichaamsvet kunt verminderen meer worden gedeeld omdat het gezonder is voor uw lichaam.

Informatie over een nieuw product in de markt

Mensen zullen een artikel over een nieuw product dat gelanceerd word op de markt meer delen vooral als het product is gericht op een specifiek marktsegment.

Professionele analyse over politieke standpunten

Een artikel dat bepaalde politieke standpunten in de wereld op een professioneele manier analyseert zal op grote schaal worden gedeeld. Een goed voorbeeld is een artikel over de gevolgen van de devaluatie van de euro tegen over de Chinese economie.

 

2013-04-16-21-18-14

Auteur

Pedro Jose

DigitalNomad, Entrepreneur, WordPress Specialist, Blogger, Animator, Livestreamer (OBS), Marketeer

Branding Pakketten Inclusief Backlinks Van High PR 6+ Authority Sites

Please follow and like us:
Community4business10 soorten artikelen die mensen graag delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 18 =