Hoe krijgt u meer video testimonials?

Video testimonials boezemen veel meer vertrouwen en geloofwaardigheid in dan tekst of zelfs audio getuigenissen. Mensen hebben eigenlijk veel liever een persoon die ze kunnen zien; zij kunnen de uitdrukking zien op hun gezichten en het geloof in het product daadwerkelijk voelen. Mensen weten instinctief dat het veel moeilijker is om een video testimonial te “faken” wat het des te krachtiger maakt.

Hoe krijgt u video testimonials?

==> Gebruik hier voor Fiver

Een van de makkelijkste manieren om een video testimonial te krijgen is doormiddel van Fiver te gebruiken. Fiver is een dienst waar mensen banen of diensten voor een paar euro aan kosten kunnen plaatsen.

Er zijn vele mensen op het internet die graag is een kijkje naar uw product willen nemen en zij geven u graag een video testimonial voor slechts enkele euro’s .

Zorg ervoor dat wanneer u de getuigenis besteld deze wel legitiem is

Als mensen B.V niet daadwerkelijk gewicht verliezen bij het gebruik van uw product vertel hen dan niet om dat te zeggen. In plaats daarvan kunnen ze beter op een eerlijke wijze commentaar geven op uw producten of service.

==> Video testimonials krijgen via vrienden

camcorder-15734_960_720

Een andere eenvoudige methode is om uw vrienden te vragen om uw product te bekijken en een video testimonial te plaatsen voor u.

Neem uw vriend mee om te lunchen in ruil. Het zal echt niet een groot probleem zijn om dit voor u te doen aangezien het niet meer dan vijftien minuten in beslag neemt.

Aan de andere kant als u vrienden heeft die dezelfde interesses hebben als u? Kunt u hen ook het product gratis laten gebruiken en hun vragen voor een diepgaande video testimonial. In dit geval omdat ze in feite profiteren van het gratis product van u is het zeker een fair trade voor vijftien minuten video-opnamen .

==> Krijg video testimonials via evenementen

Tot slot, hoe meer getuigenissen u kunt krijgen van de werkelijke klanten “des te beter”.

Maar als de meeste van uw klanten afkomstig zijn uit uw online verkopen hoe zorgt u er dan voor dat deze klanten een video testimonial geven? Terwijl sommige mensen proberen om online kopers voor getuigenissen te vragen in ruil voor bonussen of geschenken is het vrij zeldzaam dat iemand daadwerkelijk in gaat op deze aanbieding. Aangezien het toch wel wat moeite in beslag neemt om een camera op te zetten en zelf een video te filmen.

66065-1swjux1468419249

In plaats daarvan host een seminar of workshop of mischien wel een evenement! Dit is de meest effectieve manier zijn om zelf getuigenissen te krijgen van echte klanten. Richt u zich vooral op het aanleggen van een lijst van mensen die echt fan zijn van uw werk. Aan het einde van de workshop,seminar of evenement bied dan iedereen een bonus aan die een video testimonial geeft.

Is het hebben van een grote lijst een probleem? 

U geeft gewoon een klein evenement , workshop of seminar voor 10/20 personen . En nogmaals, aan het einde van het evenement vraagt u de mensen om u een getuigenis te geven. Hoe verleidelijker de bonus is “des te beter”.

Zoals u ziet hoeft het krijgen van video testimonials lang niet zo moeilijk te zijn als de meeste mensen denken

U kunt direct video testimonials krijgen voor slechts enkele euro’s via Fiver. U kunt ze gratis krijgen van vrienden of u kunt ze krijgen via trouwe fans door het hosten van een Workshop, Seminar of Evenement.

 

2013-04-16-21-18-14

Auteur

Pedro Jose

DigitalNomad, Entrepreneur, WordPress Specialist, Blogger, Animator, Livestreamer (OBS), Marketeer

Maak met een klik op de knop een video van uw (blog) artikel 

Download gratis uw rapport!

report-300

Please follow and like us:
Pedro JoseHoe krijgt u meer video testimonials?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 4 =