7 tips om uw Video Marketing een boost te geven

Als u echt uw verkeer naar uw niche marketing website wil laten ontploffen met behulp van een niche marketing video dan bereikt u de beste resultaten met deze paar eenvoudige stappen. Als u dit niet doet kan dit resulteren in veel meer werk, tijd en een stuk minder inkomsten.

1. Neem de tijd om te brainstormen om erachter te komen waar uw video over moet gaan

In het ideale geval zal het gaan over een probleem waar veel mensen in uw niche hulp bij nodig hebben. Zodra u het idee bedacht heeft maak dan een lijst van zeer gerichte trefwoorden die voor dit onderwerp relevant zijn.

66065-1swjux1468419249

2. Vervolgens maakt u een script of schets van de exacte punten waar uw video over zal gaan

Door het hebben van een goed overzicht  zullen uw woorden soepeler lopen waardoor er een meer plezierige ervaring voor uw kijkers zal ontstaan.

3. Houd de video kort en to the point

Laat uw gedachten niet afdwalen maar blijf bij het onderwerp. Geef vooral niet te veel informatie los en laat nog iets over voor de kijker om uw website nogmaals te willen bezoeken of uw product te kopen.

4. Zorg ervoor dat uw bezoekers u video goed kunnen zien en horen

Het zal u geen goed doen als de audio, video of voice-over moeilijk te zien, horen of te begrijpen is.


niche-blogging-ideas-for-google-adsense5.
Bij het uploaden van uw video naar YouTube of andere video-directories neem dan de tijd om een overtuigende beschrijving te maken.

Zorg ervoor dat de titel van de video op zijn minst een zoekwoord heeft. Zorg ook voor zoekwoorden in uw beschrijving en labels. Deze dingen kunnen niet worden gelezen door uw kijkers maar de zoekmachines zal ze lezen en ze gebruiken om te bepalen in welke category uw video behoort.

Zorg ervoor dat uw beschrijving interessant is. Niet te saai maken “Deze video gaat over … blah blah blah”. Het Intrigeren van uw kijkers daar gaat het om dus houd ze geïnteresseerd . Maak er iets van dat ze zullen herinneren.

6. Haal meer resultaten met minder werk

Uw video indienen bij meer dan één video-directory, of beter nog, legt dit voor aan een dienst die het allemaal voor u over het web zal verspreiden, allemaal op de automatische piloot. Persoonlijk ben ik erg gechameerd van Traffic Geyser 2.0

7. Zorg ervoor dat uw video een duidelijk antwoord geeft op een aantal brandende vragen of de bezorgdheid deelt van de mensen die in uw niche geinteresseerd zijn.

Maak iets dat gebruikelijk is en waar veel mensen mee worstelen. Het geven van een antwoord op hun probleem zal uw geloofwaardigheid bij uw kijkers een booster geven en die zullen u gaan zien als de expert.

Het maken van een niche marketing video is eigenlijk een stuk makkelijker dan u wellicht gedacht had maar de voordelen kunnen zich snel laten terug betalen in een enorme manier.

Het enige wat u hoeft te doen is een aantal eenvoudige hulpmiddelen gebruiken!

Investeer daarom wat tijd en moeite en u kunt een heleboel gratis en zeer gerichte bezoekers naar uw website krijgen. Er is zijn veel hype’s online maar als het gaat om het gebruik van video’s voor de zakelijke markt is dit toch echt de toekomst van marketing …

 

2013-04-16-21-18-14

Auteur

Pedro Jose

DigitalNomad, Entrepreneur, WordPress Specialist, Blogger, Animator, Livestreamer (OBS), Marketeer

Maak met een klik op de knop een video van uw (blog) artikel 

Download gratis uw rapport!

report-300

Please follow and like us:
Pedro Jose7 tips om uw Video Marketing een boost te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × 2 =