Zeven ingrediënten voor een geslaagde direct verkoop Website

Als een direct sales consultant is het belangrijk om een website te hebben. Een sterke website zal een aantal belangrijke dingen te verwezenlijken. Voorverkoop en verkopen!

Om te verkopen en presell moet uw website aan een paar belangrijke ingrediënten voldoen. Hier zijn zeven van de belangrijkste elementen om te overwegen.

1. Product beschrijvingen 

Goede productbeschrijvingen bieden zowel de basisinformatie en functies van uw product maar ook veel dwingende voordelen. Het helpt bij het overtuigen van de bezoeker om te kopen. Een grote foto is ook essentieel. Mensen willen zien wat ze ze gaan kopen.

proof

2. Proof 

Bewijs voor het hebben van een uitstekend product wordt geleverd in de vorm van getuigenissen en recensies van klanten. Het kan ook in de vorm van aantekeningen, awards en case studies. Als u als direct verkoop bedrijf awards heeft gewonnen of dat een beroemheid of mediakanaal u heeft gepromoot zorg er dan voor dat u dit vermeld op uw website.

3. Makkelijk bestellen 

Zorg ervoor dat de kassa en betalingsproces op uw website zowel eenvoudig als intuïtief is. Als uw klanten moeten zoeken om erachter te komen hoe ze kunnen betalen kunt u er wel mee stoppen. Als uw klant teveel handelingen moet verichten om een product te kopen zullen de meeste vertrekken.

4. Veilig betalen

Veilig online bestellen is van essentieel belang. Zorg ervoor dat de betalings informatie en de identiteit van uw klanten veilig zijn. En zorg ervoor dat uw klant weet dat hun informatie veilig is. Onder andere door een een security logo en / of een verklaring te gebruiken over hoe u omgaat met deze informatie. Als een klant niet kan zien dat hun betalingsgegevens en identiteit veilig zijn op uw site zullen ze gewoon niet kopen.

specialoff22

5. FAQs

Overweeg om een aparte pagina te creëren die de antwoorden geeft op al uw vaak gestelde vragen. Dit zal u helpen om uw prospects en bezoekers een betere ervaring te geven op uw site. Het zal ook helpen de support vragen aan u per e-mail omlaag te brengen.

6. Contact informatie 

Zorg ervoor dat klanten en bezoekers van uw website op een makkelijke manier u kunnen contacteren. Een goede en eenvoudig manier zou het plaatsen van uw e-mailadres in de voettekst van elke pagina kunnen zijn. Meest gangbare is uiteraard een aparte pagina “Contact”. Of u kunt een webformulier maken waar bezoekers hun vragen invullen en u automatisch hun vragen kan ontvangen.

ipad-632394_960_720

7. Eenvoudige navigatie 

Zorg ervoor dat uw website wordt uitgevoerd in een eenvoudig en makkelijk te begrijpen manier voor de bezoeker. Gebruik duidelijke en beknopte knop tekst. Organiseer items logisch per categorie en subcategorie.

Wanneer uw website eenvoudig te gebruiken is voor de bezoekers verbetert dit de klantervaring enorm en zult u meer verkopen. Zorg ervoor dat uw producten goed beschreven zijn en gefotografeerd. Bied een snelle en eenvoudige manier om antwoorden te vinden uit te checken en te communiceren met u. Zorg ervoor dat uw website uw klanten echt ondersteunt en meerwaarde levert.

Auteur

163f0fb

Hans van der leden 

logotransperant1

 

Word lid van het snelgroeiende ondernemersnetwerk van C4B

Wat biedt Community4Business de ondernemer

Community4business is een ondernemers community die zorgt draagt voor een veilige en betrouwbare omgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kennis vergroting, betrouwbare hulp, wij bieden hiervoor alle beschikbare tools:

✓ Profiel, Forum, Groepen, Video Netwerk, Bloggen, Video Chat, Pay per view
✓ Adverteer richting +- 50.000 ondernemers op onze Social media accounts
✓ Netwerk meetings voor ondernemers
✓ Exclusieve aanbiedingen en kortingen voor ondernemers
✓ Toegang ondernemerskennis met uit een lopende onderwerpen.

Wordt-nu-lid

man_woman_remove_posters_18549

Please follow and like us:
Community4businessZeven ingrediënten voor een geslaagde direct verkoop Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 − 3 =