Waarom u uw business zou moeten promoten met kerstmis?

Community4business Nieuws Ondernemers Leave a Comment

Als u erover denkt om wat extra inkomen te genereren met de kerstvakantie is het nu tijd om actie te ondernemen. Steeds meer mensen zijn online op zoek voor hun vakantie seizoen aankopen en cadeau-ideeën dus het is van belang om uzelf op een goede en zakelijke manier te positioneren voor uw klanten. Vandaag zal ik de drie belangrijkste redenen bespreken waarom mensen zichzelf niet kunnen helpen als het gaat om het uitgeven van geld met Kerstmis.

Kerstmis is de piek uitgaven seizoen van het jaar

Kunt u denken aan een andere tijd van het jaar wanneer de mensen meer geld uitgeven? Winkels waar mensen graag hun tijd nemen bij het maken van hun koopbeslissingen zijn nu geblokkeerd en tot de nok toe vol met ongeduldige shoppers die wanhopig zijn om hun geld uit te geven. Kassa’s die doorgaans op een laag pitje staan kunnen nu op het punt staan om te exploderen met mensen hun geld en credit card ontvangsten.

Schrijf u even in en ontvang dit gratis EBOOK

bookmedium

Dus wat zijn de psychologische triggers voor deze wilde besteedings drift?

In de eerste plaats is het de naderende deadline voor de verkoop voor Kerstmis. Mensen willen graag georganiseerd hun inkopen doen en niet alles overlaten tot de laatste minuut. Er is ook de mogelijkheid dat de vooraad van winkels en online winkels op raakt waardoor veel shoppers extra gemotiveerd zijn om te kopen en te voorkomen dat ze in een scenario terecht komen waar alles uitverkocht is. Waargenomen schaarste is vaak een enorme psychologische factor achter een koopbeslissing. Vaak kopen shoppers bij schaarste in het vakantieseizoen vaak spullen waar ze niet eens behoefte aan hebben!

url

Een andere grote invloed op het koopgedrag met Kerstmis is dat mensen veel meer tijd om handen hebben.

Sommige mensen weten gewoon niet wat te doen met zichzelf en besluiten uiteindelijk om online spullen te gaan kopen puur uit verveling. Het is nu makkelijker dan ooit om online geld te besteden en is het intussen een veilige en geaccepteerde manier geworden om te winkelen. Waar anders kun je een scala aan producten zien die worden aangeboden op de top sites als ebay.com en amazon.com en waar u voor belachelijk lage prijzen producten kunt kopen?

specialoff22

Kerstmis is de drukste tijd van het jaar en meer en meer mensen kopen hun kerst benodigdheden online 

Het is snel, het is makkelijk en ze kunnen het doen vanuit het comfort van hun eigen huis. Het is ook een stuk minder belastend voor mensen dan dat ze hun weg moeten vechten door een massa van winkelend publiek. Als internet marketeer en ondernemer is het van cruciaal belang om uw bedrijf goed online te positioneren rond de feestdagen zo dat uw klanten u makkelijk kunnen vinden.

Voor de slimste manieren om uzelf met de kerst online te positioneren tegenover hordes van hongerige kopers Download gratis dit handige Ebook  ‘Christmas Internet Marketing’.

 

Auteur

163f0fb

Hans van der leden 

logotransperant1

Word lid van het snelgroeiende ondernemersnetwerk van C4B

Wat biedt Community4Business de ondernemer

Community4business is een ondernemers community die zorgt draagt voor een veilige en betrouwbare omgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kennis vergroting, betrouwbare hulp, wij bieden hiervoor alle beschikbare tools:

✓ Profiel, Forum, E-learning, Groepen, Video Netwerk, Bloggen, Video Chat, Pay per view
✓ Adverteer richting +- 50.000 ondernemers op onze Social media accounts
✓ Netwerk meetings voor ondernemers
✓ Exclusieve aanbiedingen en kortingen voor ondernemers
✓ Elearning platform met cursussen voor ondernemers
✓ Toegang ondernemerskennis met uit een lopende onderwerpen.

Dus meld je nu aan lidmaatschap basis is geheel gratis!

Wordt-nu-lid

WordPress Website onderhoud met handige uren strippenkaart

wpsupport

Wekelijks Artikelen van onze Business Expert
Please follow and like us:
Community4businessWaarom u uw business zou moeten promoten met kerstmis?