Plant een Zaad en zie hoe uw bedrijf groeit

Heeft u al het bedrijf dat u zou willen of kunnen hebben? Mischien  zult u waarschijnlijk net als mij nog steeds dagelijks bezig  zijn om het bedrijf te laten groeien. Marketing is een continue punt op mijn agenda en ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn diensten in de markt te zetten.

Waar begint het proces om meer business aan te trekken voor uw bedrijf ?

Hoe krijg u de bal aan het rollen in de richting waarin u graag heen wilt met uw bedrijf? Nou, het is heel eenvoudig. Begin met zaaien! Als u nu kunt beginnen met het zaaien in uw tuin voor dit voorjaar  waarom zou u dan niet nu kunnen beginnen met zaaien om groei te bewerkstelligen voor uw bedrijf?


growtbusiness2


U kunt beginnen door iedereen te vertellen wat u doet met inbegrip van die mensen die u elke dag in uw leven ziet

Praat met uw kapper, tandarts, financieel adviseur, of babysitter. U weet maar nooit wie zij allemaal kennen of in hun netwerk hebben en die misschien wel een van uw producten of diensten nodig hebben. Laat visitekaartjes achter bij deze mensen zodat ze die kunnen uitdelen aan anderen die wellicht geïnteresseerd zijn om met u in  contact komen.

Zaad planten overal waar u naar toe gaat.

Algemene  manieren om uw zakelijke markt te stimuleren is natuurlijk perfect  maar de beste manier is nog altijd   met behulp van mond-tot-mondreclame. ‘Wie kent u … “kan een zeer krachtig statement zijn als u met anderen praat over wat u doet of wat u verkoopt. Maak uw  aanwezigheid bekend!Wees creatief!

Ik heb een lijst van 100 top professionals die ik ken. Wanneer iemand in mijn professionele kring of mijn persoonlijke kring op zoek is naar een bepaalde dienst ben ik in staat om hen te verwijzen naar iemand die ik ken en vertrouw. Alle professionals op mijn lijst zijn op hun beurt weer in staat om mij te verwijzen naar mensen die ze goed kennen. Het is een win/win situatie. Mijn naam staat op hun lijst en hun naam staat op de mijne zodat het zaad is geplant en blijft door groeien.

Dit zijn slechts een paar goede ideeën om u te helpen aan de slag te gaan met de groei van uw bedrijf (als u meer groei voor uw bedrijf wilt!).

Het ondernemen van een paar kleine actie’s per dag is beter dan helemaal niets doen. Als u consequent een eenvoudig actieplan volgt  zal dit zeer waarschijnlijk leiden zodat u grotere kansen op uw weg tegenkomt.

Wie weet?

Als u de inspanning erin stopt zal u snel een nieuw bedrijf vinden die op uw deur staat te kloppen in plaats van andersom.

Dus kom in actie … en zie hoe uw bedrijf met sprongen zal groeien!

 

Auteur

163f0fb

Hans van der leden 

logotransperant1

Word lid van het snelgroeiende ondernemersnetwerk van C4B

Wat biedt Community4Business de ondernemer

Community4business is een ondernemers community die zorgt draagt voor een veilige en betrouwbare omgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kennis vergroting, betrouwbare hulp, wij bieden hiervoor alle beschikbare tools:

✓ Profiel, Forum, Groepen, Video Netwerk, Bloggen, Video Chat, Pay per view
✓ Adverteer richting +- 50.000 ondernemers op onze Social media accounts
✓ Netwerk meetings voor ondernemers
✓ Exclusieve aanbiedingen en kortingen voor ondernemers
✓ Toegang ondernemerskennis met uit een lopende onderwerpen.

Wordt-nu-lid

Klik op de animatie

En bekijk hier de mogelijkheden die wij bieden aan de ondernemer die snel wil opstarten met zijn online bedrijf. Nu , ook per maand betalen mogelijk!

rocket_fight_custom_18900

Wekelijks Artikelen van onze Business Experts ontvangen
Please follow and like us:
Community4businessPlant een Zaad en zie hoe uw bedrijf groeit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × een =