Handige tips voor de starter die met Internet Marketing begint

Internet marketing verwijst naar de technieken die gebruikt worden bij het adverteren en het verbeteren van naamsbekendheid door middel van verschillende technieken op het web te gebruiken. Velen zijn zo eenvoudig als het gebruik van blogs of zoekmachine optimalisatie. Dit artikel kan u helpen om deze technieken en hoe ze werken te begrijpen. Waarna u ze kunt inzetten voor uw bedrijf.

Zet afbeeldingen op uw pagina die gebruikers een idee geven wat ze kunnen verwachten van uw producten 

U kunt bijvoorbeeld onder meer foto’s van uw product in de handen zetten van lachende mensen. Als het een product is dat gemaakt is om het lichaam te boetseren of om het uiterlijk van iets te verbeteren moet u voor en na foto’s hebben.

success-937892_960_720

Geef uw website bezoekers een stimulans om uw product of dienst direct te kopen

On-site marketing campagnes doen het altijd goed zoals gratis verzending voor de eerste 100 bestellingen of een gratis geschenk bij elke bestelling geplaatst voor een bepaalde datum. Dit kan het aantal bezoekers veranderen in kopers en snel uw omzet verhogen. Als uw bezoekers geen prikkel hebben om een product of dienst bij u af te nemen zullen ze waarschijnlijk gewoon uw website aan hun bookmark toevoegen en zullen ze uw website weer snel vergeten.

Als u succesvol wilt zijn met internet marketing zorg dan voor dat uw klanten gemakkelijk contact met u op kunnen nemen

Uw website moet een contact pagina hebben. Dit moet een e-mailadres en telefoonnummer bevatten. U kunt ook een e-mailadres toevoegen. In het algemeen willen de mensen veel liever rechtstreeks contact met u opnemen in plaats van het invullen van een contactformulier. Zorg daarom indien mogelijk altijd voor een telefoon nummer.

Een belangrijke tip over internet marketing is om een deel van de startpagina van uw site te wijden ofwel suggereren dat bezoekers uw site kan toevoegen aan hun bookmark of zorg voor een knop die dit automatisch aan hun browser toevoegt. Dit is belangrijk in het geval u een URL heeft die moeilijk te onthouden is, dit zal het rendement zeker verhogen.

Een goede tip voor internet marketing is om samen te werken met iemand anders

We kunnen vele wegen online na streven maar alleen kunt u maar zoveel doen. Als u bijvoorbeeld een film maker bent zou u contact kunnen opnemen met een storyboard artist. Dat is slechts één voorbeeld van een samenwerking.

Het gratis weggeven van iets is een geweldige manier om bezoekers aan te moedigen om zich aan te melden voor uw mailinglijst

E-mail marketing heeft een hoog winstpotentieel en moet een van uw topprioriteiten zijn als internet marketeer om een lijst op te bouwen. Een gemakkelijke manier om dit te doen is door het schrijven van een rapport of ebook en deze gratis aan uw bezoekers aan bieden in ruil voor het aanmelden op uw mailinglijst.

digital-marketing-1725340_960_720

Bedenk een slimme of pakkende zin voor uw domeinnaam of title-tags

Dit kan helpen of kan misleidend zijn. U kunt een slimme zin gebruiken maar als het niet echt over uw business gaat zal het alleen maar leiden dat een potentiële klant teleurgesteld zal worden om vervolgens niet meer terug te keren naar uw website.

Volgen en analyseren van uw site om een vinger aan de pols te houden

Tracking vertelt u alles wat u moet weten over wie uw site bezoekt, waar ze vandaan komen en hoe lang ze blijven. Analytics geven u bijvoorbeeld het antwoord of bezoekers kort of lang op uw pagina van uw website blijven en daardoor zult u er snel achter komen of alles in orde is. Analytics is daarom ook een waardevol instrument voor uw internet succes.

 

Producten gratis weggeven is een mooie manier om bezoekers te enthousiasmeren om zich aan te melden voor uw mailinglijst

Gratis producten, zolang ze van hoge kwaliteit zijn zorgen dat erover gepraat wordt en ze zijn zeer geschikt voor het opbouwen van een positieve reputatie. Ga hier uiteraard wel slim mee om het is niet de bedoeling dat u hierdoor failliet gaat. Zoek daarom ook voor een mooie balance in het geven en nemen.

6885922_46113908_jb_813

Het is altijd verstandig om zoekwoorden aan alle HTML title-tags toe te voegen

Door dit te doen zullen de zoekmachines meer geneigd zijn om u een positief zoekresultaat te geven in de berekeningen wat een hogere page ranking voor uw inhoud. In overeenstemming met deze theorie is het ook belangrijk om effectieve zoekwoorden in tags, titels en beschrijvingen van eventuele video’s te plaatsen.

Zoals geïntroduceerd in het begin van dit artikel kan Internet marketing een uiterst effectieve methode voor uw business zijn. Het web opent grote mogelijkheden voor de marketing voor de hele wereld. Door het volgen van de aanwijzingen in dit artikel en uitvoeren van de strategieën kunt u uw bedrijf helpen om de winst en de zichtbaarheid te vergroten.

Auteur

163f0fb

Hans van der leden 

logotransperant1

 

Word lid van het snelgroeiende ondernemersnetwerk van C4B

Wat biedt Community4Business de ondernemer

Community4business is een ondernemers community die zorgt draagt voor een veilige en betrouwbare omgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kennis vergroting, betrouwbare hulp, wij bieden hiervoor alle beschikbare tools:

✓ Profiel, Forum, Groepen, Video Netwerk, Bloggen, Video Chat, Pay per view
✓ Adverteer richting +- 50.000 ondernemers op onze Social media accounts
✓ Netwerk meetings voor ondernemers
✓ Exclusieve aanbiedingen en kortingen voor ondernemers
✓ Toegang ondernemerskennis met uit een lopende onderwerpen.

Wordt-nu-lid

WordPress Website onderhoud met handige uren strippenkaart

wpsupport

 

Please follow and like us:
Community4businessHandige tips voor de starter die met Internet Marketing begint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 18 =