Met behulp van Mobile Marketing de omzet van uw bedrijf verhogen

Mobile marketing heeft bewezen een zeer succesvolle manier van reclame te zijn voor veel bedrijven over de hele wereld. Als dit op de juiste manier inzet zal u zeker de vruchten gaan plukken van de tijd die u besteedt aan het onderzoeken en het plannen van uw mobiele marketingcampagne.

De volgende tips helpen u om succesvol deze methode te gebruiken voor uw bedrijf

Zorg er altijd voor dat uw klanten weten dat u hun bedrijf waardeert. Geef ze bijvoorbeeld speciale aanbiedingen en kortingen op basis van hallmark doelen of zelfs een eenvoudig dank u wel nota. Ze moeten weten dat u de waarde van hun bedrijf echt goed inschat anders kunnen ze zomaar kunnen besluiten om naar een ander bedrijf te gaan die wel deze extra stap zal nemen.

Zorg bij het ontwikkelen van mobiele marketing content er altijd voor dat u uw boodschap kort houdt en dat het eenvoudig te begrijpen is. Zorg ervoor dat de berichten die u verzendt aan uw klanten snel kunnen worden geabsorbeerd en begrepen.

tips1

Zorg ervoor dat uw website en / of advertenties consistent zijn in meerdere formaten

Niet elke bit van mobiele technologie is hetzelfde dus u zult ze allemaal moeten aanpassen. Er is niets erger dan dat u hard gewerkt heeft aan een mobiele campagne om daarna te moeten ontdekken dat mensen met behulp van een bepaald type mobiele telefoon problemen ondervinden bij het openen van de content.

U zult een moeilijke keuze moeten maken in mobiele marketing met de vraag of u aan de slag gaat met mobiele apps of mobiele sites. U moet kiezen welke het beste is voor het verspreiden van uw boodschap. Met andere woorden u moet goed kijken welke methode het beste voor u werkt. Probeer dit  zeker niet te forceren.

Vermijdt alles in mobiele marketing dat te gemakkelijk lijkt

Als het lijkt alsof het heel eenvoudig te implementeren is kunt u er zeker van zijn dat er iets mis mee is. Natuurlijk, we hebben het over de mobiele-specifieke dingen hier, zoals apps en geformatteerde sites. Veel advertenties en e-mail technieken zijn universeel dus wees maar niet bang op dat front.

Er zal heel hard gewerkt moeten worden om verschillende soorten promoties te creëren om klanten te lokken met een mobiele marketingcampagne. Maak u zich vooral geen zorgen om hier geld te verliezen. Een klant aangetrokken door een two-fer zal anders niet zijn aangetrokken en u zult uiteindelijk profiteren van veel meer klanten door uw promoties.

Als u een bepaalt event promoot verstuur dan het mobiele marketing bericht een paar uur van te voren of de dag voor het evenement

Klanten die echt geïnteresseerd zijn in het evenement zouden het het bericht snel kunnen vergeten als u het paar dagen voor het evenement zal plaatsvinden verstuurt. U wilt niet dat uw klanten uw boodschappen missen van wat dan ook.

Hoewel veel mensen tekst van het internet ook lezen via hun telefoon zal niet iedereen weten wat de afkortingen betekenen. Iemand die geen zinnig woord kan maken van wat u zegt zal gefrustreerd raken en zal uw boodschap zeker niet verder lezen.

Voeg deze tips aan u marketingplan toe en u bent er zeker van om positieve reacties te ontvangen van uw klanten. Zorg er wel voor dat u de tijd neemt bij elke volgende markting zet voordat er iets vervelends voorkomt dat ertoe kan leiden dat u fouten maakt. U heeft er uiteraard niets aan om klanten te verliezen die al op uw lijst staan.

Auteur

163f0fb

Hans van der leden 

logotransperant1

Word lid van het snelgroeiende ondernemersnetwerk van C4B

Wat biedt Community4Business de ondernemer

Community4business is een ondernemers community die zorgt draagt voor een veilige en betrouwbare omgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kennis vergroting, betrouwbare hulp, wij bieden hiervoor alle beschikbare tools:

✓ Profiel, Forum,Groepen, Video Netwerk, Bloggen, Video Chat, Pay per view
✓ Adverteer richting +- 50.000 ondernemers op onze Social media accounts
✓ Netwerk meetings voor ondernemers
✓ Exclusieve aanbiedingen en kortingen voor ondernemers
✓ Toegang ondernemerskennis met uit een lopende onderwerpen.

Wordt-nu-lid

WordPress Website onderhoud met handige uren strippenkaart

wpsupport

Please follow and like us:
Community4businessMet behulp van Mobile Marketing de omzet van uw bedrijf verhogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − negen =