Waarom timing alles is bij verkoop

Een van de belangrijkste concepten achter het genereren van leads en de lead cyclus is de timing. Het correct beheren van uw leads gaat over het begrijpen op welk punt u lezers van uw site zijn en hoe ze op een bepaald moment zullen reageren op uw aanbiedingen. Dit is de sleutel van succes wat veel mensen over het hoofd zien!

66065-1swjux1468419249

Heel vaak denken ze over verkopen in termen van wie zou er interesse hebben om van ons te kopen en wie niet. Iemand is ofwel een waarschijnlijke koper of ze zijn niet geinteresseerd in uw product en er is zeker geen in-between!
De realiteit geeft echter een ander beeld en kan iemand vandaag wat van u willen kopen en waarschijnlijk de volgende dag helemaal niet! Het benaderen van uw leads op het juiste moment is daarom de sleutel tot waar u dit verschil kunt maken.

Cold Sales Werken bijna nooit

Dit is dan ook de reden waarom iets koud proberen te verkopen bijna altijd gedoemt is tot een mislukking.
Maar al te vaak proberen bedrijven elke bezoeker die op hun website landt meteen te bestoken met verkooppraatjes om van hun een klant te maken .

Dit is in wezen koud verkopen omdat de meeste van deze bezoekers nooit over hun producten zullen hebben gehoord.

offer-943891_960_720
Als u uw marketing correct heeft gedaan met behulp van SEO of PPC  dan hebben hopelijk veel mensen op uw website een soort van interesse in uw merk getoond of in de niche waarover uw schrijft . Als u bijvoorbeeld een website heeft die over fitness gaat dan moet u in staat zijn om te veronderstellen dat de meeste bezoekers van uw website een terugkomende interesse in fitness zullen hebben.

Maar dat alleen is niet genoeg om ervoor te zorgen dat mensen ook daadwerkelijk iets willen kopen van u.

Als u bijvoorbeeld een proteïne shake aan uw bezoeker probeert te verkopen wanneer deze bijvoorbeeld probeert af te vallen of wanneer die het net heeft gekocht dan zal er weinig kans zijn dat ze dit zullen kopen van u.Als uw hele site een grote salespitch is dan is de kans groot dat uw bezoekers snel uw website zullen verlaten om vervolgens nooit meer terug te komen.

Dit is de reden waarom het zo belangrijk is dat u iets meer te bieden heeft en in het bijzonder dat u meer waarde en entertainment aanbied.

Op deze manier zullen uw bezoekers op uw site blijven en zullen ze zeker uw website vaker bezoeken totdat ze klaar zijn om een aankoop te doen!
Wees daarom consequent in het geven van entertainment en meerwaarde aan uw site bezoekers

Waardoor er veel meer kans ontstaat dat ze meer geïnteresseerd worden in uw product om na verloop van tijd klant te worden.

 

Auteur

163f0fb

Hans van der leden 

 

 

logotransperant1

Word lid van het snelgroeiende ondernemersnetwerk van C4B

Wat biedt Community4Business de ondernemer

Community4business is een ondernemers community die zorgt draagt voor een veilige en betrouwbare omgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kennis vergroting, betrouwbare hulp, wij bieden hiervoor alle beschikbare tools:

✓ Profiel, Forum, Groepen, Video Netwerk, Bloggen, Video Chat, Pay per view
✓ Adverteer richting +- 50.000 ondernemers op onze Social media accounts
✓ Netwerk meetings voor ondernemers
✓ Exclusieve aanbiedingen en kortingen voor ondernemers
✓ Toegang ondernemerskennis met uit een lopende onderwerpen.

Wordt-nu-lid

Klik op de animatie

En bekijk hier de mogelijkheden die wij bieden aan de ondernemer die snel wil opstarten met zijn online bedrijf. Nu , ook per maand betalen mogelijk!

rocket_fight_custom_18900

Wekelijks Artikelen van onze Business Experts ontvangen
Please follow and like us:
Community4businessWaarom timing alles is bij verkoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 1 =