5 manieren om bezoekers terug te laten komen naar uw site

Veel succesvolle websites zijn voor een groot deel afhankelijk van terugkerende bezoekers naar hun site. Terugkerende bezoekers zijn gemakkelijker om te zetten in betalende klanten want hoe vaker ze terugkeren naar een site des te meer ze vertrouwen hebben in die site. De vraag of uw website wel geloofwaardig is smelt gewoon weg als sneeuw voor de zon. Zorg er daarom voor dat uw bezoekers terug komen naar uw site .

66065-1swjux1468419249

Maak gebruik van deze 5 goede tips voor meer terugkerende bezoekers naar uw site

1) Begin een forum, chatroom of shoutbox

Wanneer u een forum, chatroom of shoutbox start verstrekt u een plek voor uw bezoekers om hun mening te geven en de interactie aan te gaan met hun collega’s – Dit zijn allemaal bezoekers van uw site! Waarneer er regelmatig gebruik van word gemaakt zal een gevoel van community ontstaan en zullen uw bezoekers bijna elke dag terug komen naar uw site.

2) Start een weblog (blog)

Houd een online dagboek bij op uw site of meer algemeen bekend een blog. Zorg dat u deze constant bij werk met het laatste nieuws over u zelf. Mensen zijn nieuwsgierige wezens en ze zullen hun ogen strak op hun monitor houden als u regelmatig nieuwe en frisse berichten plaatst. U zal ook meteen aan de opbouw van uw geloofwaardigheid doen en bewijzen aan uw bezoeker dat er ook een echte persoon achter de website schuil gaat.

webtraffic

3) Voer opiniepeilingen of enquêtes

Polls en enquêtes zijn andere vormen van interactie die u zeker moet overwegen om toe te voegen aan uw site. Ze bieden een snelle manier voor bezoekers om hun mening te geven en om echt mee te doen aan uw website . Zorg ervoor dat u polls of enquêtes relevant zijn voor de doelgroep van uw website om hen geïnteresseerd te houden en deel uiteraard de resultaten en publiceer deze.

4) Houd puzzels, quizzen en spelletjes

Stel je eens voor hoeveel kantoormedewerkers aan uitstelgedrag op het werk lijden ? Of u bent in staat om te meten hoe veel mensen uw website zullen blijven bezoeken. Zorg daarom dat u een zeer interessant of verslavende manier van entertainment aanbied. U kunt ook competities houden waar aan u leuke prijzen aan kunt verbinden want mensen houden gewoon graag van het winnen van prijzen.

5) Update regelmatig met nieuwe content

Update uw site regelmatig met nieuwe content zodat elke keer als uw bezoekers terugkomen er iets nieuws te lezen is op uw site. Dit is de meest bekende en meest effectieve methode van het aantrekken van terugkerende bezoekers maar dit is ook meteen het minste wat men verricht vanwege de luiheid van de webmasters. Niemand zal een site willen die meer dan tien jaar hetzelfde lijkt, zorg daarom dat u uw website regelmatig bijwerkt met nieuwe content!

 

Auteur

163f0fb

Hans van der leden 

 

 

logotransperant1

Word lid van het snelgroeiende ondernemersnetwerk van C4B

Wat biedt Community4Business de ondernemer

Community4business is een ondernemers community die zorgt draagt voor een veilige en betrouwbare omgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kennis vergroting, betrouwbare hulp, wij bieden hiervoor alle beschikbare tools:

✓ Profiel, Forum, Groepen, Video Netwerk, Bloggen, Video Chat, Pay per view
✓ Adverteer richting +- 50.000 ondernemers op onze Social media accounts
✓ Netwerk meetings voor ondernemers
✓ Exclusieve aanbiedingen en kortingen voor ondernemers
✓ Toegang ondernemerskennis met uit een lopende onderwerpen.

Wordt-nu-lid

WordPress Website onderhoud met handige uren strippenkaart

wpsupport

Wekelijks Artikelen van onze Business Experts ontvangen
Please follow and like us:
Community4business5 manieren om bezoekers terug te laten komen naar uw site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × een =