Vijf goede redenen om als ondernemer te kiezen voor een WordPress Website

 

Als u zich afvraagt waarom u zou moeten kiezen voor een WordPress-site in de plaats van een ander content management systeem dan bent u aan het juiste adres!

Maar laten we het eerst eens hebben over de verschillende manieren die er zijn om met een wordpress website van start te gaan aangezien er veel verwarring bestaat bij veel nieuwe wordpress gebruikers.

Er zijn twee verschillende manieren om een WordPress te gebruiken.

WordPress.com wordt gehost door WordPress zelf, wat betekent dat u uw site in een paar minuten “up and running” heeft . Maar u moet wel de WordPress.com servicevoorwaarden zorgvuldig controleren aangezien niet alles is toegestaan en u niet de zelfde vrijheden heeft als wanneer u zelf uw wordpress host.

De andere optie is WordPress.org, waarvoor u zelf de hosting moet regelen en waarvoor u zelf de WordPress website installatie moet doen. In het kort ? Hier komt dus meer werk bij kijken dan het gebruik van WordPress.com, maar het betekent ook dat u met uw site zelf kunt doen wat u wilt. In dit artikel gaan we ons focussen op WordPress.org.

Brand New Techie Training video’s die voor iedereen eenvoudig te volgen zijn !

WordPress 4 Video Course

Laten we eens kijken naar vijf goede redenen om aan de slag te gaan met een WordPress Website:

– Het is flexibel

Met het enorme scala aan thema’s en plug-ins die beschikbaar zijn kunt u op creatief gebied doen wat u maar wilt met uw WordPress website!

Het veranderen van de lettertypes en kleuren en het verplaatsen van uw pagina’s rond het installeren van contactformulieren, de beveiligingskenmerken of zelfs een winkelwagentje. U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een plugin voor!

– Het is gratis

WordPress is open source, wat betekent dat u deze gratis kunt downloaden.

U moet wel betalen voor uw hosting, en enkele van de thema’s en plug-ins hangen ook een prijskaartje aan, maar het opzetten van een standaard WordPress site kost u helemaal niks.

Zelfs als u iemand zou moeten betalen om uw website voor u op te zetten, zal het bijwerken van uw site erg goedkoop zijn, omdat u in staat bent om het grootste deel van het onderhoud zelf te doen, zo niet alles!

– Eenvoudig onderhoud

WordPress maakt ook het onderhoud eenvoudig. Er zijn backup-plugins die maken regelmatig kopieën van uw website mocht in het ergste geval uw website crashen. Er zijn ook veel veiligheid plugins om indringers uit uw website te houden. Het WordPress dashboard vertelt u zelfs wanneer er plugin’s update’s gedaan moeten worden.

– Goed voor zoekmachines

In tegenstelling tot sommige ‘template’ website bouwers, is WordPress zeer geschikt voor zoekmachine optimalisatie (SEO). Het is geschreven met behulp van hoge-kwaliteit code en je kunt ook SEO plugins toe voegen aan de structuur en de inhoud van uw site en deze is daardoor nog beter te optimaliseren.

– Veel steun

Er is een enorme gemeenschap die graag uw eventuele (help) vragen bij wordpress.org/support beantwoorden en als u behoefte heeft aan een WordPress expert om aan uw website te werken zijn deze ook in overvloed te vinden.

Dus zoals u kunt zien, WordPress is echt een geweldige keuze ook voor uw website.

 

Auteur

163f0fb

Hans van der leden 

 

 

logotransperant1

Word lid van het snelgroeiende ondernemersnetwerk van C4B

Wat biedt Community4Business de ondernemer

Community4business is een ondernemers community die zorgt draagt voor een veilige en betrouwbare omgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kennis vergroting, betrouwbare hulp, wij bieden hiervoor alle beschikbare tools:

✓ Profiel, Forum, Groepen, Video Netwerk, Bloggen, Video Chat, Pay per view
✓ Adverteer richting +- 50.000 ondernemers op onze Social media accounts
✓ Netwerk meetings voor ondernemers
✓ Exclusieve aanbiedingen en kortingen voor ondernemers
✓ Toegang ondernemerskennis met uit een lopende onderwerpen.

Wordt-nu-lid

Klik op de animatie

En bekijk hier de mogelijkheden die wij bieden aan de ondernemer die snel wil opstarten met zijn online bedrijf. Nu , ook per maand betalen mogelijk!

rocket_fight_custom_18900

Wekelijks Artikelen van onze Business Experts ontvangen
Please follow and like us:
Community4businessVijf goede redenen om als ondernemer te kiezen voor een WordPress Website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − twaalf =