Tips: Hoe u emotioneel verbinding maakt met uw lezers

Uw meest trouwe lezers zullen met u verbinden niet alleen via uw inhoud maar door u emoties. Een emotionele band met uw lezers is net zo belangrijk als de eigenlijke inhoud van uw website.

Hoe gaat u emotioneel verbinden met uw lezers?

==> Deel persoonlijke ervaringen en verhalen

Deel persoonlijke verhalen over uw leven. Vertel hen over de tijd dat u verliefd was op iemand maar werd afgewezen. Of over de tijd dat u al uw spaargeld had ingezet met een zakelijke deal maar het allemaal verloor .

Praat over  grote fouten en  grote successen. Praat over waar u vandaan komt en wat uw dromen zijn of wat u wilt bereiken in het leven.

Praat over wat u vandaag doet en waarom!  Reveal u zelf aan uw lezers.

Natuurlijk zult u altijd alles willen terug koppelen aan een verhaal waar ook meteen iets uit te leren valt voor uw lezers. Het hoeft”uiteraard” niet maar u kunt aspecten van u zelf gedurende het gehele proces van het onderwijzen via een waardevolle les delen.

pacelead

==> Pace, Pace, Lead

De “Pace, Pace, Lead” -techniek uitgevonden door Milton Erickson en is met drie andere therapeuten de grondlegger deze technieken worden gebruikt bij het moderne NLP van vandaag de dag.

De “Pace, Pace, Lead” -techniek was de primaire techniek van Erickson voor het opbouwen van vertrouwen en om een emotionele band met zijn klanten te bewerkstelligen. Met behulp van deze techniek was hij in staat om zelfs de moeilijkste klanten over te halen om hem te vertrouwen en zichzelf open te stellen.

Wat is de “Pace, Pace, Lead” techniek?

In principe beginnen met pacing, of “het samen volgen” van de emotionele toestand van uw lezer. Beschrijf hun frustraties hun wensen en hun emotionele gemoedstoestand om ze zo goed mogelijk het gevoel te geven dat u ze echt begrijpt.

In plaats van ze te “leiden” naar de plaats waar u naar toe wilt gaan (bijvoorbeeld een les die u wilt dat ze leren of een andere emotionele toestand, etc.).

66065-1swjux1468419249

==> Wees echt emotioneel betrokken 

In een face to face gesprek kunt u via lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen uw emoties aan andere mensen overbrengen zonder een woord te zeggen.

Geef in telefoongesprekken mensen subtiele variaties in de toon van uw stem en geef aanwijzingen over hoe u zich voelt “ook al ze uw gezicht niet kunnen zien”.

Dit fenomeen bestaat ook schriftelijk

Hoewel er minder prikkels zijn om verder mee te gaan, kunnen mensen voelen wanneer u zich echt emotioneel betrokken voelt als u aan het schrijven bent.

Als u echt gepassioneerd over een onderwerp schrijft zal dat ook zo doorkomen. Als u echt boos bent over onrecht zullen uw lezers dit ook voelen. Als u echt super enthousiast bent over een bepaalt product zullen de mensen dit gevoel met u kunnen delen.

Schriftelijke een mededeling overbrengen zal niet de zelfde emotionele impact hebben als face to face communicatie maar zelfs schriftelijk moet de mens-tot-mens emotionele band niet worden genegeerd.

Met andere woorden, zet u zelf in een echte emotionele toestand voordat u begint te schrijven.

Schrijf tijdens de piek van uw emotionele momenten en wacht niet tot de inspiratie verdwenen is maar ga met het schrijven beginnen. Schrijf wanneer de emotie er is en uw lezers zullen met u verbinden.

Schrijven om emotioneel te verbinden met uw lezers neemt meer toewijding en kwetsbaarheid van uw kant in beslag.

Het houdt meer over het onthullen van u zelf in dan het alleen maar het schrijven van feitelijke artikelen.

Maar dit is wat er nodig is om een diep trouw lezerspubliek op te bouwen.

 

Auteur

163f0fb

Hans van der leden 

 

 

logotransperant1

Word lid van het snelgroeiende ondernemersnetwerk van C4B

Wat biedt Community4Business de ondernemer

Community4business is een ondernemers community die zorgt draagt voor een veilige en betrouwbare omgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kennis vergroting, betrouwbare hulp, wij bieden hiervoor alle beschikbare tools:

✓ Profiel, Forum, Groepen, Video Netwerk, Bloggen, Video Chat, Pay per view
✓ Adverteer richting +- 50.000 ondernemers op onze Social media accounts
✓ Netwerk meetings voor ondernemers
✓ Exclusieve aanbiedingen en kortingen voor ondernemers
✓ Toegang ondernemerskennis met uit een lopende onderwerpen.

Wordt-nu-lid

WordPress Website onderhoud met handige uren strippenkaart

wpsupport

Wekelijks Artikelen van onze Business Experts ontvangen
Please follow and like us:
Community4businessTips: Hoe u emotioneel verbinding maakt met uw lezers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × twee =