6 tips die er voor zorgen dat uw artikelen gelezen worden

Er zijn veel mensen die er tegen op zien om papers of artikelen te schrijven. Veel mensen hebben het gevoel dat het te veel werk is en dat toch bijna niemand het leest. Voor sommige mensen kan het lezen van artikelen op werk lijken vooral als het artikel saai en erg flauw is. Artikelen worden verondersteld te worden gelezen om informatie te verspreiden want dat is hun doel. Als het niet zou worden gelezen is het een verspilling van tijd en inspanning.

66065-1swjux1468419249

Maar toch! Artikelen worden geschreven om te worden gelezen.

Het is gewoon een kwestie van het maken van een goed artikel. Het maken van een goed artikel hoeft echt niet een inspannende taak te zijn of er voor te zorgen dat u overbelast raakt. Er zijn slechts enkele basis punten voor nodig waar u zichzelf aan dient te houden om een goed artikel te schrijven . Als u dit eenmaal onder de knie krijgt wordt het schrijven van artikelen fun even als winstgevend voor u en uw site .

Natuurlijk moet het schrijven van artikelen gaan over iets waar u verstand van heeft en graag over wilt vertellen. 

Als u een website heeft gaat die waarschijnlijk over een bepaald onderwerp en thema. Dus als u hier over moet schrijven hoeft het niet al te veel tijd te kosten omdat u al weet wat het is en waar het over gaat. Het is gewoon een kwestie van het maken van goede artikelen op een creatieve en interessante manier.

Om ervoor te zorgen dat uw artikelen worden gelezen en effect hebben zijn hier zes tips .

Deze tips zullen uw artikelen leesbaar en interessant maken.

 

tips771) Gebruik korte alinea’s.

Wanneer een paragraaf erg lang is lijkt het net of de woorden in de geest van de lezer door elkaar gegooid zijn. Dit kan heel verwarrend zijn voor de lezer en kost te veels te veel werk om te lezen. De lezer zal gewoon snel aan de paragraaf voorbij gaan en een veel makkelijker stuk van het artikel gaan lezen. Dus zorg er voor dat u artikel mooi is om naar te kijken maar ook dat het goed te lezen is.

2) Maak gebruik van nummers of bullets.

Zoals elk punt wordt beklemtoond kunnen nummers en bullets snel en gemakkelijk het punt laten onthouden en het beter leesbaar maken. Zoals elk punt, puntje, gids of methode is het begonnen met een bullet of een punt en zullen de lezers weten dat dit is waar de tips starten of iets wordt benadrukt. Formateer je bullets en nummers met inkepingen, zodat uw artikel er niet uit ziet als een enkel blok van vierkante punten. Voeg een beetje flair en levendigheid toe om uw artikelen mooi vorm te geven.

3) Gebruik Sub-rubrieken om uw alinea’s te splitsen op de pagina.

Door dit te doen zal elk punt in secties breken maar kan nog steeds in het volledige artikel worden opgenomen. Het is ook makkelijk voor de lezer om verder te gaan van het ene punt naar het andere; de overgang moet soepel en gemakkelijk verlopen. U zult nooit de aandacht van uw lezers verliezen op deze manier evenals het punt en de richting naar waar het onderwerp wijst.

 

4) Zorg voor een goede opvallende titel of koptekst.

Als uw met de titel de nieuwsgierigheid van een persoon kunt opwekken en deze als het ware kunt verleiden bent u al halverwege in het krijgen van een persoons aandacht. Gebruik verklaringen en vragen of zoekwoorden waarnaar mensen op zoek zijn. Zorg voor titels of headers die de inhoud van uw artikelen beschrijven en maak dat deze altijd kort en bondig zijn.

Gebruik titels als: ‘Tips dat ervoor zorgt dat zij u weer wilt  “, of” hoe kunt u haar weer aan het blozen maken “.U kunt ook in titels aan mensen een commando geven, bijvoorbeeld” Verover haar terug met deze zes eenvoudige manieren . Deze types van titels raken de emoties van een persoon en zorgt ervoor dat ze meer geïnteresseerd zullen zijn.

5) Houd de lezer geïnteresseerd vanaf de start tot de finish.

Maak vanaf uw eerste paragraaf gebruik van echte levenssituaties die door de lezer kan worden aangenomen. Gebruik goede beschrijvingen en metaforen om uw punt te maken, maar overdrijf het niet. Verrijk uw voorbeelden met grafische metaforen waardoor het gemakkelijk voor hen is om te bedenken welk punt u wilt maken. Maak de leeservaring prettig en plezierig voor hen.

6) Gebruik cijfers indien nodig en niet alleen maar gewone statements.

Met behulp van specifieke feiten en cijfers kunt uw het waarheidsgehalte van uw artikel verhogen en maakt het meer autoritair . Maar maak het niet te formeel het moet licht en gemakkelijk leesbaar blijven. Net als een vriendelijke leraar een praatje houdt met een enthousiaste student.

 

Een andere manier dat uw Artikelen zeker gelezen worden is Gastblogger worden bij C4B

Neem gerust is een kijkje wat bloggen bij C4B kan betekenen voor uw onderneming!

 

Auteur

163f0fb

Hans van der leden 

 

 

logotransperant1

Word lid van het snelgroeiende ondernemersnetwerk van C4B

Wat biedt Community4Business de ondernemer

Community4business is een ondernemers community die zorgt draagt voor een veilige en betrouwbare omgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kennis vergroting, betrouwbare hulp, wij bieden hiervoor alle beschikbare tools:

✓ Profiel, Forum, E-learning, Groepen, Video Netwerk, Bloggen, Video Chat, Pay per view
✓ Adverteer richting +- 50.000 ondernemers op onze Social media accounts
✓ Netwerk meetings voor ondernemers
✓ Exclusieve aanbiedingen en kortingen voor ondernemers
✓ Toegang ondernemerskennis met uit een lopende onderwerpen.

Wordt-nu-lid

Klik op de animatie

En bekijk hier de mogelijkheden die wij bieden aan de ondernemer die snel wil opstarten met zijn online bedrijf. Nu , ook per maand betalen mogelijk!

rocket_fight_custom_18900

Wekelijks Artikelen van onze Business Experts ontvangen
Please follow and like us:
Community4business6 tips die er voor zorgen dat uw artikelen gelezen worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vijf =