5 Belangrijke regels voor een succesvol Website Design

Als het gaat om uw website, moet er extra aandacht worden besteed aan elk klein detail om ervoor te zorgen dat het optimaal presteert om zijn doel te dienen. Hier zijn 5 belangrijke vuistregels voor u om ervoor te zorgen dat uw website goed presteert.

1) Gebruik geen splash pagina’s

Een Splash pagina is de eerste pagina die u bezoeker ziet wanneer deze op u website komt. Ze hebben doorgaans een zeer mooi beeld met woorden als “welkom” of “klik hier om in te voeren”. In feite zijn het niet meer dan mooie vazen met geen echt doel. Laat uw bezoekers geen reden hebben om te klikken op de “back” knop! Geef ze de waarde van uw site up front zonder de splash page.

2) Gebruik niet te veel banner advertenties

Zelfs de minst  ervaren internet bezoeker hebben zichzelf getraind om banner advertenties te negeren, zorg daarom dat u niet teveel van uw kostbare website vastgoed verspilt hieraan. In plaats daarvan kunt u beter meer waardevolle inhoud aanbieden met uw desbetreffende (affiliate) links verweven in uw content, en laat uw bezoekers het gevoel hebben dat ze willen kopen in plaats van te worden gepusht om te kopen.

3) Zorg voor een eenvoudige en duidelijke navigatie

U moet een eenvoudig navigatiemenu aanbieden, zodat zelfs een jong kind zal weten hoe het te gebruiken. Blijf uit de buurt van gecompliceerde Flash gebaseerde menu’s of multi-tiered dropdown menu’s. Als uw bezoekers niet weten hoe ze moeten navigeren binnen uw website, zullen ze uw site snel verlaten.

4) Heeft u bezoeker een duidelijke indicatie waar ze zijn? 

Wanneer bezoekers diep verdiept zijn in het bekijken van uw site, zult u ervoor moeten zorgen dat de gebruiker precies weet waar ze zich begeven op u site. Op die manier zullen zij beter in staat zijn om gemakkelijk door relevante informatie te bladeren of te navigeren naar een gewenst gedeelte van uw site. Maar breng uw bezoeker vooral niet in verwarring … verwarring betekent namelijk dat uw bezoeker uw website zal verlaten!

5) Vermijd het gebruik van audio op uw site

Als u wilt dat uw bezoeker zolang mogelijk  op uw site verblijft, voor het lezen van uw inhoud, zult u ervoor moeten zorgen dat ze niet geïrriteerd raken door sommige audio loopings op uw website. Als u gaat aandringen op het toevoegen van audio, zorg er dan voor dat ze enige controle hebben over de volume of muting controle knoppen.

 

Auteur

163f0fb

Hans van der leden 

 

 

logotransperant1

Word lid van het snelgroeiende ondernemersnetwerk van C4B

Wat biedt Community4Business de ondernemer

Community4business is een ondernemers community die zorgt draagt voor een veilige en betrouwbare omgeving voor ondernemers

die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kennis vergroting, betrouwbare hulp, wij bieden hiervoor alle beschikbare tools:

✓ Profiel, Forum, Groepen, Video Netwerk, Bloggen, Video Chat, Pay per view
✓ Adverteer richting +- 50.000 ondernemers op onze Social media accounts
✓ Netwerk meetings voor ondernemers
✓ Exclusieve aanbiedingen en kortingen voor ondernemers
✓ Toegang ondernemerskennis met uit een lopende onderwerpen.

Wordt-nu-lid

Klik op de animatie

Bent u starter en heeft u nog geen website ? Bekijk dan hier de mogelijkheden die wij u kunnen bieden!

man_woman_remove_posters_18549

Wekelijks Artikelen van onze Business Experts ontvangen
Please follow and like us:
Community4business5 Belangrijke regels voor een succesvol Website Design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − twee =