Johan helpt je focussen op wat je echt wilt doen, zonder geld kwijt te zijn voor een boekhouder

Geen boekhouder, wel geregeld

Johan helpt je focussen op wat je echt wilt doen, zonder geld kwijt te zijn voor een boekhouder. Houd zo geld over om je bedrijf te laten groeien, te investeren of lekker op vakantie te gaan! Hoe? Door simpel, snel en zonder boekhoudkennis je eigen administratie en aangifte te doen met één complete oplossing.

Hoe het werkt? Simpel

Aangifte Omzetbelasting regel je in vijf minuten als de basis van je administratie op orde is. En dat is nou precies wat je met Johan doet!

Stap 1: Voer snel, makkelijk en kris-kras zelf je bonnen en facturen in

In Johan vul je met het grootste gemak zelf je bonnen en gestuurde facturen in. De BTW wordt automatisch berekent, ook van die nare bonnen waarop alleen het inclusief BTW bedrag is vermeld. En vindt je het ook zo vervelend om al je bonnen op volgorde van datum te leggen voor je ze gaat invoeren? Wij ook, en daarom voer je ze in Johan lekker kris-kras door elkaar heen in. Johan ziet zelf bij welk kwartaal je bonnen en facturen horen. Makkelijk toch?!

Stap 2: Leun achterover en laat Johan voor je rekenen

Klaar met invoeren? Gefeliciteerd, jouw zware werk zit erop. Johan rekent vervolgens zelf alle totaalbedragen uit die je nodig hebt om in vijf minuten je aangifte omzetbelasting te doen en toont je deze in een helder overzicht. Precies zoals je ze straks nodig hebt voor het aangifteprogramma van de belastingdienst!

Stap 3: Volg de stap-voor-stap instructie en doe in vijf minuten aangifte omzetbelasting

Zullen we de stopwatch erbij pakken? Volg de stap-voor-stap instructie waarbij Johan je door het programma van de belastingdienst heen loodst en je aangifte is in een paar minuten geregeld. Zien hoe makkelijk het is? Of gewoon eens weten hoe die Aangifte Omzetbelasting nou eigenlijk werkt?

Klaar! Is het echt zo makkelijk?

Op deze vraag kunnen we alleen volmondig “Ja!” antwoorden. En dan te bedenken dat een boekhouder hier al gauw € 150,- euro per keer voor rekent. Voor vijf minuten werk! En dan mag je vaak ook zelf nog je bonnen en facturen bijhouden. Doe het daarom zelf met Johan, het bespaart je zó € 600,- per jaar! Daar kun je heerlijk van op welverdiende vakantie gaan..

Meer-informatie-button-rood-ronde-hoek

 

logotransperant1

Word lid van het snelgroeiende ondernemersnetwerk van C4B

Wat biedt Community4Business de ondernemer

Community4business is een ondernemers community die zorgt draagt voor een veilige en betrouwbare omgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kennis vergroting, betrouwbare hulp, wij bieden hiervoor alle beschikbare tools:

✓ Profiel, Forum, Groepen, Video Netwerk, Bloggen, Video Chat, Pay per view
✓ Adverteer onder +- 50.000 ondernemers op onze Social media accounts
✓ Netwerk meetings voor ondernemers
✓ Exclusieve aanbiedingen en kortingen voor ondernemers
✓ Toegang ondernemerskennis met uit een lopende onderwerpen.

Wordt-nu-lid

Please follow and like us:
Community4businessJohan helpt je focussen op wat je echt wilt doen, zonder geld kwijt te zijn voor een boekhouder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + 6 =