Papierloos werken en andere onzin

 

Papierloos werken, het klinkt als een ideale wereld. ICT bedrijven maken er een hot topic van om hun handelswaar aan de klant te slijten. Maar wat is nu eigenlijk de bedoeling, papierloos werken of beter kunnen werken door inzet van hulpmiddelen. Papierloos werken zou moeten leiden tot een beter resultaat en niet alleen omdat het kan.

Papierloos werken en kantoor, de voordelen

Met de opkomst van de digitale mogelijkheden is het logisch dat dit ook een verandering in de manier van werken gaat veroorzaken. Natuurlijk het isBig data handig als je op elke plaats toegang hebt tot je documenten of dat je snel een aantekening kunt maken, delen en tegelijkertijd opslaan. Heel veel lean verspillingen kunnen op de wijze worden geëlimineerd en dus wordt er efficiënter gewerkt. Daarnaast wordt het milieu bespaard door verminderde consumptie van kostbare grondstoffen. Hoezo is papierloos werken of een papier kantoor onzin?

Papierloos kantoor en papierloos werken…. Maar ook dit

Denk niet dat papierloos werken de ultieme oplossing is. Het begrijpend lezen gaat sneller van papier dan vanaf een scherm. Dit zal ook afhankelijk zijn van de generatie, onze jeugd zal in de toekomst daar ongetwijfeld beter presteren. Daarnaast is het soms handig om naast een digitale versie ook een papieren versie op de werkplaats te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een werkvergunning waarop ook aanvullende informatie kan worden meegegeven. Ook hier geldt de mens maakt uiteindelijk het verschil en niet de digitale ondersteuning.

Vraag naar de mogelijkheden1!a

Papierloos werken met  LeanForms en AppForms.

Er zijn veel aanbieders die Apps aanbieden om digitaal te registreren en dus ook papierloos werken promoten. Wij denken echter dat het niet alleen dat papierloos werken of een papierloos kantoor een doel op zich moet zijn. Met de verzamelde data moet je ook nog wat kunnen doen. Denk hierbij

LeanForms software kwaliteits- en procesmanagement

LeanForms software kwaliteits- en procesmanagement

aan trendanalyses of rapporten.  Of de verzamelde data doorvoeren in bijvoorbeeld een ERP systeem. Dan maak je pas echt een dubbelslag. Binnen afzienbare tijd lanceren we dan ook AppForms, naadloos te integreren met LeanForms. Wil je dus echt slimmer samenwerken binnen je organisatie neem dan contact op met ons

Of kom eens zelf proberen !

 

 

logotransperant1

Word lid van het snelgroeiende ondernemersnetwerk van C4B

Wat biedt Community4Business de ondernemer

Community4business is een ondernemers community die zorgt draagt voor een veilige en betrouwbare omgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kennis vergroting, betrouwbare hulp, wij bieden hiervoor alle beschikbare tools:

✓ Profiel, Forum, E-learning, Groepen, Video Netwerk, Bloggen, Video Chat, Pay per view
✓ Adverteer onder +- 50.000 ondernemers op onze Social media accounts
✓ Netwerk meetings voor ondernemers
✓ Exclusieve aanbiedingen en kortingen voor ondernemers
✓ Elearning platform met cursussen voor ondernemers
✓ Toegang ondernemerskennis met uit een lopende onderwerpen.

Dus meld je nu aan lidmaatschap basis is geheel gratis!

Wordt nu lid

Please follow and like us:
Community4businessPapierloos werken en andere onzin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 17 =