Succesvol ondernemen doe je met heel je lijf!

Hoofdzaken

Veel ondernemers ondernemen vanuit hun hoofd. Ze maken allerlei risico analyses, bedenken in hun hoofd of investeringen opwegen tegen de te verwachten opbrengsten en gaan in gedachten na of het plaatje klopt. Ze lezen onderzoeken en rapporten over marktontwikkeling en klantgedrag. Als ik met ondernemers praat, dan hebben ze het vaak nog wel over ‘gevoel’ als we het hebben over de passie waarmee ze ooit begonnen zijn. Maar die passie van het begin is vaak al snel ondergesneeuwd geraakt door allerlei praktische zaken die bij het ondernemen horen. Visie en missie, als men het verschil al weet, zijn verworden tot logisch geformuleerde volzinnen die opgesteld zijn met de (potentiële) klant in gedachten en waarin vaak zo veel mogelijk verteld wordt over wat het bedrijf doet. Waar is die passie en beleving gebleven?

Verbind je hoofd met je hart en ziel

Vorige week heb ik een prachtige 3-daagse workshop gevolgd van Robert Dilts onder de titel ‘The Art of Success in Business and Health’. Robert Dilts is een van de belangrijkste NLP-ontwikkelaars en heeft enorm veel bijgedragen aan het NLP-programma zoals dat over de hele wereld wordt onderwezen. Hij heeft me weer eens laten zien en ervaren hoe belangrijk het is dat als je onderneemt, je dat doet met heel je lijf. Je passie, je missie en visie en je ambities moet je in heel je lijf voelen om echt succesvol te kunnen ondernemen. Succesvol ondernemen gaat namelijk om veel meer dan kille getallen, omzet en winst, marge en kosten. Ondernemen gaat over beleving, over het bijdragen aan iets groters dan jezelf en over passie.

Lees verder >>>


logo C4B - Copy - Copy

Word lid van het snelgroeiende ondernemersnetwerk van C4B

Wat biedt Community4Business de ondernemer

Community4business is een ondernemers community die zorgt draagt voor een veilige en betrouwbare omgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kennis vergroting, betrouwbare hulp, wij bieden hiervoor alle beschikbare tools:

✓ Profiel, Forum, E-learning, Groepen, Video Netwerk, Bloggen, Video Chat, Pay per view
✓ Adverteer onder 45.000 twitter volgers en community leden
✓ Netwerk meetings voor ondernemers
✓ Exclusieve aanbiedingen en kortingen voor ondernemers
✓ Elearning platform met cursussen voor ondernemers
✓ Toegang ondernemerskennis met uit een lopende onderwerpen.

Dus meld je nu aan lidmaatschap basis is geheel gratis!

Wordt nu lid

Please follow and like us:
Community4businessSuccesvol ondernemen doe je met heel je lijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + twintig =